Zierenberg Gut Escheberg, Golfclub 5
Zierenberg Gut Escheberg, Golfclub 6
Zierenberg Gut Escheberg, Golfclub 1
Zierenberg Gut Escheberg, Golfclub 2
Zierenberg Gut Escheberg, Golfclub 3

Onze partner

De Golfclub Escheberg Gut Zierenberg gelegen in de Duitse deelstaad Hessen werd opgericht in 1944 en heeft een romantische, bijna sprookjesachtige sfeer. Magnifieke uitzichten op het landgoed Escheberg, de Geibelhutte, het Reinhardswald met zijn kasteel van Doornroosje Sababurg en de Hoher Dörnberg brengt u in vervoering. Geniet van een ontspannen sfeer met spectaculaire uitzichten. Golfclub Escheberg Gut Zierenberg kenmerkt zich door het prachtige landschap midden van bossen en weiden van de havik woud. Ongeacht het seizoen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een spectaculair uitzicht.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Golfbaan

18-holes Championship course

De 18-holes championship course is een van de meest diverse en mooiste in de regio van Zierenberg. Het spel looptraject schilderachtig, heuvelachtig en atletisch uitdagend over twee niveaus. Rustig, maar toch centraal gelegen aan de poorten van Kassel, biedt de golfbaan ruimte voor ontspanning en tegelijkertijd een sportieve uitdaging op de 18-holes baan en de 4-holes shortcourse en dat in het midden van het beroemde Habichtswald met zijn werelderfgoed bergpark Wilhelmshöhe. Hier vindt u uitdagingen binnen een moeilijkheidsgraad van eenvoudig tot gemiddeld tot moeilijk, oefenfaciliteiten en een driving range met 18 tees maken het aanbod compleet.

Restaurant in de Zierenberg Golfclub

In het restaurant in golfclub Zierenberg op Gut Escheberg bent u van harte welkom. Neem bij mooi weer plaats op één van de terassen of onder het koetshuis en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht. Uw 18-holes Championship Course in combinatie met een heerlijk hapje of drankje is de ideale combinatie voor een sportieve golfdag.

Ligging van de golfbaan

Vanaf Arnhem is het zo'n 3 uur en 20 minuten rijden naar de golfbaan. Maak er daarom een mooie meerdaagse van en informeer naar de mogelijkheden om heerlijk te gaan golfen en in een sfeervol hotel te verblijven.

Recreatief.nl Arrangementen maakt gebruik van cookies
Recreatief.nl Arrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Recreatief.nl Arrangementen